Vacature directeur CBS Ravelijn

CBS Ravelijn zoekt een nieuwe directeur. Het is een school waar talent en samenwerking belangrijke pijlers onder de school zijn. Op dit moment wordt nog op twee locaties gewerkt in Delfzijl en Farmsum, maar vanaf 1 augustus 2022 wordt het schooljaar gestart in een hagelnieuw Kindcentrum in Delfzijl.

De huidige directeur is elders in de organisatie benoemd, terwijl de ontwikkelingen rondom de nieuwe locatie en het samengaan ook doorgaan. Daarom zoekt Ravelijn een directeur die op korte termijn al mee gaat denken in de vervolgstappen.

Over de school
Op CBS Ravelijn verzorgen 19 groepsleerkrachten, 7 onderwijsondersteuners en 2 intern begeleiders onderwijs voor 250 leerlingen. Als directeur mag je werken met een talentvol en innovatief team dat de eerste stappen in unitonderwijs heeft gezet. Je hebt de kans om samen met hen prachtig toekomstbestendig onderwijs te realiseren in de regio.

Geïnteresseerd?
Leuk! Bekijk de gedetailleerde profielschets en/of de profielbeschrijving van de vacature (let op: dit zijn twee verschillende documenten). Meer informatie over de school of de inhoud van de functie? Neem contact op met begeleidend adviseur Sjoeke Bloem (06-51554723). Stuur je sollicitatie uiterlijk 5 januari 2022 naar jos@noorderlingen.eu. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 17 januari 2022.