Over ons

Wat doen we en wie zijn we?

Wat doen we?

Omdat we goed weten wat de context van de opdracht(gever) is kunnen we op maat de juiste (mix van) interventies aanbieden. Naast onderstaande aandachtsgebieden zit profilering in de markt ook op werkwijze: Betrokken, hoge kwaliteit, komen tot de kern en komen tot keuzes. Persoonlijk, nabij en kleinschalig.

Pijlers in onze dienstverlening zijn:

  • Vitaliteit en re-integratie

  • Persoonlijke- en loopbaanontwikkeling

  • Leiderschapsontwikkeling

  • Leiderschap

  • Organisatieontwikkeling

Ons team

Jos Buis

Jos is werkzaam als organisatieadviseur, loopbaancoach, trainer en ZKM coach.

Sietsche Nieuwenhuis

Sietsche werkt als organisatieadviseur, loopbaancoach en trainer.

Jasper Hollenbeek Brouwer

Jasper is werkzaam als organisatieadviseur, loopbaancoach en trainer.

Berber Veenstra

Gespecialiseerd in (loopbaan)coaching, bedrijfsmaatschappelijk werk, begeleiden en adviseren bij implementatietrajecten.

Evelien Andriesse

Hiltje Hof

Gespecialiseerd in coaching, loopbaancoaching, ZKM, verzuim- en re-integratiecoaching bij stress, burn-out en kanker, interim HR-advies, organisatieadvies t.b.v. duurzame inzetbaarheid.

Claudia ter Veen

Bij Buro Noorderlingen werk ik als coach, loopbaanbegeleider en procesbegeleider. M’n loopbaan ben ik in het basisonderwijs begonnen. Daarna ben ik me steeds meer gaan richten op het begeleiden van -jong- volwassenen. In het bedrijfsleven en ook in de zorg en welzijn was ik lange tijd werkzaam als adviseur, trainer – coach en leidinggevende. De laatste jaren ontwikkel en implementeer ik werkwijzen om mensen in de praktijk succesvol -erkend- te laten leren. Het creatieve proces, samenwerking, doorzetten en borgen bij begeleiders vind ik uitdagend. Mijn stijl is praktisch en resultaatgericht, direct, aansluiten bij waar iemand staat, met humor aan de slag, spiegelend. Om in werk uitdagingen aan te kunnen en plezier te hebben, is het belangrijk eigen waarden te kennen. Het helpt bij keuzes maken en grenzen aangeven. Hier gaan we samen naar op zoek. Ik ben betrokken op het proces van de ander (-en), help bij bewustzijn op eigen gedrag en gevolgen. Ik daag uit om regie te pakken en te behouden. Ik krijg zelf veel energie van coaching en procesbegeleiding, ik ben nieuwsgierig wat anderen beweegt en hoe iets aangepast kan worden zodat het wel werkt. Hoe borg je vervolgens het nieuwe evenwicht. Als echte Noorderling vind ik het belangrijk dat het zinvol is en van waarde blijft.

Tjalda Postma

Gespecialiseerd in coaching, organisatieadvies, service excellence, loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, proces- en projectmanagement, leren en ontwikkelen.

Milou Koelmans

Marieke Schneider

Hester Elsinga

Ik ben mijn loopbaan begonnen in het onderwijs. De eerste jaren als groepsleerkracht en later als directeur, meerscholen directeur en interim directeur. Ik vind het prettig om mijzelf te ontwikkelen en daar waar ik anderen kan ondersteunen bij hun ontwikkeling doe ik dat graag. Om mijzelf beter te bekwamen in het begeleiden van individuen en teams ben ik op zoek gegaan naar een passende opleiding. Uiteindelijk heb ik de master NLP (neuro linguistisch programmeren) inclusief coaching afgerond. Ik heb een eigen coachingspraktijk opgezet en ben dit gaan combineren met het werk in het onderwijs. Hoe ik bij Buro Noorderlingen terecht ben gekomen? Lang geleden heb ik een oriënterend loopbaangesprek gehad bij Buro Noorderlingen. Een enthousiaste, betrokken en professionele club mensen. Dat sprak mij aan. We kwamen weer in contact toen ik een interm opdracht deed en zo ontstond er een lijntje. Zo nu en dan deed ik individuele coachingen voor Buro Noorderlingen. Het contact was van beide kanten goed en daarom heb ik de stap genomen om helemaal voor Buro Noorderlingen aan het werk te gaan. De gedrevenheid, nabijheid en persoonlijke aanpak spreken mij erg aan en wil ik zelf ook uitdragen. Daarnaast ben ik DISC trainer en mag ik EMDR toepassen. Ik ben inzetbaar als coach (burn-out, persoonlijke vraagstukken en werk gerelateerde vraagstukken, loopbaan, e.d.) Daarnaast geef ik teamtrainingen en workshops. Ik heb ervaring met scholenfusies en ben ook inzetbaar als fusieprocesbegeleider. Ook heb ik een grote interesse in de cultuur van een organisatie. Door mijn ervaring met veel verschillende teams in verschillende settingen heb ik vlot zicht op wat er speelt Hoe verhouden mensen zich tot elkaar, wat speelt er in de onderstroom en wat zijn de ongeschreven en geschreven regels? Is men zich bewust van zijn of haar eigen inbreng en gedrag? Ik begeleid organisaties graag om de cultuur in beeld te brengen en bij de implementatie van een professionele cultuur. Ik heb een open houding en ben nieuwsgierig naar wat een mens beweegt.

Anneke Boersma

Meer over Anneke?

Bewegen tot vernieuwing? Laten we samenwerken

Wij staan gereed voor al je vragen en komen graag met je in gesprek

  • We zoeken zo snel mogelijk contact met je
  • Gemakkelijk, snel en duidelijk antwoord
  • Open voor al uw vragen